Кои сме ние

НЛП България е българска организация, вдъхновена от желанието за развитие на елитарно българско общество. Движи се от нуждата за напредък. Мотивира се от вяра в бъдещи предизвикателства. Работи за балансирани социални взаимоотношения. Стреми се към иновации и широко разпространение на ефикасни модели. 

Постига целите си като доставя новаторски инструменти за разрастване вътрешния потенциал на индивиди и организации.

НЛП България предоставя следните продукти и услуги: водеща литература в сферата на НЛП, Коучинг, развитие на меки умения и трениране на мисълта, глобални корпортивни решения за ръст на персонала и екипите,  индивидуален, спортен и екипен коучинг, консултации, сертификационни програми по Невро Лингвистично Програмиране.


ВИЗИЯ


Вярваме, че всеки може да направи своя личен скок към съвършенството. Стремим се към постоянно разширяване на набора от инструменти, подпомагащи този скок, проявен в ефикасно управление на всички сфери от живота на личността и организацията.


МИСИЯ


Ние, екипът на НЛП България, развиваме лидерите на новото време. Постигаме целите Ви, защото градим Бизнес решенията около Вашия потенциал.

Екип

Лора Арнаудова

Лора Арнаудова

Явор Арнаудов

Явор Арнаудов

Гостуващи по теми

Богомил Грозев

Богомил Грозев

Д-р Валерий Шакола

Валерий Шакола

Запиши се за НЛП БЮЛЕТИН и получавай БЕЗПЛАТНО ексклузивни материали от света на НЛП!

@